Spróbujmy minerałków + wyniki ;)



Mój pierwszy raz z kosmetykami mineralnymi miał miejsce sporo czasu temu, jednak wiem, że wiele z Was nie miało jeszcze styczności z tego typu produktami. Część próbowała, ale np. nadal szuka odpowiednich odcieni... 

Dlatego też z firmą Earthnicity Minerals mamy dla Was prościutki konkurs, w którym do wygrania będą dwa pakiety 4 próbek (do wyboru z podkładów, pudrów, róży, bronzerów, korektorów).


  • Konkurs przeznaczony jest dla publicznych obserwatorów bloga (Blogspot) i trwa do 4 maja 2014r. do godziny 23:59
  • By wziąć udział, należy polubić profil Earthnicity Minerals na Facebooku oraz odpowiedzieć na pytanie konkursowe: Kiedy i gdzie powstała firma Earthnicity Minerals?
  • Szablon zgłoszenia:
Obserwuję bloga jako:
Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska):
Odpowiedź:
Email: 

Powodzenia! ;) Podobne rozdanie trwa także na fanpage.

P.S. Mam dla Was także kod rabatowy na hasło KLIENT do wykorzystania na stronie http://www.earthnicity.pl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wybaczcie mi opóźnienie w ogłoszeniu wyników rozdania na Dzień Kobiet, ale moja sytuacja czasowa jest ostatnio bardziej niż ciężka :P

Zestaw I zgarnia:    Karlee
Zestaw II zgarnia:  sayuri
Zestaw III zgarnia: alekandra

Proszę o przesłanie adresów na maila do 21.04.2014 do godziny 10 ;)

Dziękuję za udział i... stay tuned, niedługo kolejne konkursy ;)


58 komentarzy:

  1. Obserwuję bloga jako: Karina M
    Obserwuję Earthnicity jako: Karina M.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity założona została w Londynie w 2007 roku
    Email: karinam6@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję bloga jako: Springtime
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Urodowy Springtime
    Odpowiedź: Londyn, 2007 rok:)
    Email: urodowyspringtime@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję bloga jako: Kamila Lyll
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Świat Lyll
    Odpowiedź: Miejsce założenia: Londyn (Anglia). Rok założenia: 2007
    Email: lylleill.lys@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję bloga jako: almondcake
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Ada Ż.
    Odpowiedź: Londyn, 2007
    Email: adazyta@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję bloga jako: annabellespring1
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Ania P.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals powstała w 2007 roku w Londynie
    Email: annabellespring1@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję bloga jako: Paulina Agnieszka
    Obserwuję Earthnicity jako : Paulina A
    Odpowiedź: Firma została założona w Londynie w 2007 roku
    Email: justdream194@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  7. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Obserwuję bloga jako: Krasulka ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ Obserwuję Earthnicity jako: Ewa M ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ Odp.: Firma Earthnicity Minerals powstała w 2007 roku w Londynie
    ♥ Email: kokokokoeurospoko8@o2.pl ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    OdpowiedzUsuń
  8. Gratulacje dla zwycięzców. :)
    Ja niedawno skusiłam się na podkład Anabelle Minerals. Nie żałuję. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję bloga jako: Blanka
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Świat Blanki
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals powstała w Londynie w 2007 roku.
    Email: unicorn8177@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję bloga jako: sensually14
    Obserwuję Earthnicity jako: Patrycja K.
    Odpowiedź: powstała w 2007r w Londynie.
    Email: pati490@buziaczek.pl

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję bloga jako: alizall z.
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Iza Z.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals w 2007 roku, w Londynie.
    Email: alizalz29@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję bloga jako: ancia
    Obserwuję Earthnicity jako: ania b.
    Odpowiedź: 2007 rok, w Londyn.
    Email: abaniecka@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję bloga jako: Karen
    Obserwuję Earthnicity jako: Róża R.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals powstała w 2007 roku, w Londynie
    Email: karenvonhelvete@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję bloga jako: Anita B.
    Obserwuję Earthnicity jako :Anita Barbara
    Odpowiedź:2007, w Londynie
    Email: anita.barbara@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  15. Bardzo ciekawią mnie podkłady mineralne, myślę że pomogłyby mojej cerze.

    Obserwuję bloga jako: Virtual_girl933
    Obserwuję Earthnicity jako : Polly Q
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie w 2007 roku
    Email: pingwinowa@tlen.pl

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję bloga jako: alicja s.
    Obserwuję Earthnicity jako: Alicja S.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals powstała w 2007 roku w Londynie
    Email: rudamaupka@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję bloga jako: madison
    Obserwuję Earthnicity jako: Kamila Ś.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity Minerals powstała w 2007 r., w Londynie
    Email: snieszkaa@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję bloga jako Ewelinka kowalska
    Obserwuję Earthncity jako Anna Ś.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 r w Londynie
    e-mail: ewelinka087@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję bloga jako:andziaa87
    Obserwuję Earthnicity jako Anna B
    Odpowiedź: Londyn 2007
    Email: ona_25a@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję bloga jako: kubekczekolady
    Obserwuję Earthnicity jako Klaudia F.
    Odpowiedź: Londyn, rok 2007
    Email: phideaux18@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję bloga jako: raspberryandhair
    Obserwuję Earthnicity jako Monika M.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 r w Londynie
    e-mail: raspberryandhair@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję bloga jako: Naughty Girl
    Obserwuję Earthnicity jako: Naughty Girl
    Odpowiedź: rok 2007, Londyn
    Email: naughtygirl0106@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję bloga jako: united color of
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Justyna S
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie, w 2007 roku
    Email: dobrusix@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję bloga jako: Minariko
    Obserwuję Earthnicity jako: Moja J.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 roku w Londynie.
    Email: minariko@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  25. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję bloga jako: Karmelowe ciastko
    Obserwuję Earthnicity jako: Karolina S
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 roku w Londynie
    Email: karolina_s205@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  27. Ale super! miło wrócić ze świąt i zobaczyć że się coś wygrało :) i oczywiście się zgłaszam :)
    obserwuję bloga jako: sayuri
    obserwuję Earthnicity jako: Say U
    Odpowiedź: Firma powstała w Lodnynie w 2007 r,
    Email: sayuuri00@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. poprawka: firma powstała w Londynie w 2007 :D

      Usuń
  28. Obserwuję bloga jako: Jolanta K.
    Obserwuję Earthnicity jako: Jola K.
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie, w roku 2007.
    Email: jolciaa13035@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję bloga jako: kathinna
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Katarzyna R.
    Odpowiedź: 2007, Londyn
    Email: kasiax3@gazeta.pl

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję bloga: Dobruśka Kalińska
    Obserwuję Earthnicity jako: D. Kalińska
    Odp: Londyn 2007 rok
    Email: dobrul@poczta.fm

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję bloga jako: Anais Roue
    Obserwuję Earthnicity jako Wioleta R/
    Odpowiedź: W 2007 roku w Londynie
    Email: wiola606@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuje bloga jako : stylkaaa
    obserwuje Earthnicity jako : karolina l
    odpowiedz : Londyn 2007
    email : karolina30@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję bloga jako: Wergas12
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Weronika H.
    Odpowiedź: Firma ta powstała w 2007 roku w Londynie.
    Email: wergas14@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję bloga jako: Goszka Mała
    Obserwuję Earthnicity jako: Goszka S.
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie w 2007r.
    Email: kaorielric@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję bloga jako: Aneta Kucharska
    Obserwuję Earthnicity jako: Aneta K.
    Odpowiedź: Londyn, 2007 r
    Email: aneta_kucharska@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję bloga jako: Magdalena Kałach
    Obserwuję Earthnicity jako: Magdalena K.
    Odpowiedź: W Londynie w 2007 roku :)
    Email: mgdk89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję bloga jako: Sabina ES
    Obserwuję Earthnicity jako: Sabina ES
    Odpowiedź: Firma Earthnicity założona została w Londynie w 2007 roku.
    Email: sabinqaa@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  38. Zapraszam na bloga z rozdaniami, możesz dodać także swoje. Pozdrawiam ; )
    http://blogowekonkursy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję bloga jako: Kamila Żuławińska
    Obserwuję Earthnicity jako: Kamila Żuławińska
    Odpowiedź: Londyn, 2007
    Email: milka74@tlen.pl

    OdpowiedzUsuń
  40. Magdalena B-obs
    FB-MAgdalena B
    lady1307@interia.pl
    Londyn 2007

    OdpowiedzUsuń
  41. Świetny pomysł na konkurs! :) Gratuluję!

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję bloga jako Immortelle
    Obserwuję Earthnicity jako Basia 'Immortelle' L.
    Odpowiedź: Earthnicity Minerals powstało w Londynie, w roku 2007.
    Email: xximmortellexx@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję bloga jako: Olga
    Obserwuję Earthnicity jako: Olga J
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie w roku 2007.
    Email: olg.jak@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję bloga jako: Sylwia Dziadkowska
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Sylwia D.
    Odpowiedź: Londyn w roku 2007
    Email: czarna.siostra@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję bloga jako: Izabella P.
    Obserwuję Earthnicity jako: Izabella P.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 roku w Londynie w Wielkiej Brytanii.
    Email: izabella_k.p@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję bloga jako: lizzie
    Obserwuję Earthnicity jako: Elżbieta Ś.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 roku w Londynie w Wielkiej Brytanii.
    Email: lizzie@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję bloga jako:demo
    Obserwuję Earthnicity jako: Edyta K.
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007 roku w Londynie w Wielkiej Brytanii.
    Email: edytakuk@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję bloga jako:eWeLa
    Obserwuję Earthnicity jako (imię i pierwsza litera nazwiska):Ewelina Ch.
    Odpowiedź: Londyn 2007 r.
    Email: ewela990@buziaczek.pl

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję bloga jako: kasia
    Obserwuję Earthnicity jako Katarzyna M
    Odpowiedź: Firma powstała w Londynie w 2007 roku :)
    Email: miecznik.katarzyna@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję bloga jako: Marcepanka
    Obserwuję Earthnicity jako Monika P.
    Odpowiedź: Firma Earthnicity powstała w Londynie w 2007 roku
    Email: marcepankablog@op.pl

    OdpowiedzUsuń

Szablon dopasowała Karolina Gie