Jubileuszowy konkurs-rozdanie z Dermedic ;)



Niedawno minęły dwa lata od czasu, gdy zaczęłam pisać tego bloga jako Kascysko ;). Obiecałam Wam z tej okazji niespodziankę - trochę trzeba było na nią czekać ze względu na mój życiowy młyn, jednak mam nadzieję, że uznacie, iż było warto ;).

Nagrody będą 3, ufundowane prze firmę Dermedic - pierwsza dla odpowiedzi, która skradnie moje serce, a pozostałe dwie powędrują do dwóch innych uczestników ;).




Nagroda I:
  • Płyn micelarny Hydrain3Hialuro
  • Koncentrat balsamu nawadniający skórę Hydrain3Hialuro (duży)
  • Olejek do kąpieli Emolient Linum (duży)
  • Żel pod prysznic odbudowujący barierę ochronną skóry Emolient Linum
Nagroda II:
Nagroda III:
  • Płyn micelarny Hydrain3Hialuro
  • Krem nawilżający o dogłębnym działaniu Hydrain3Hialuro
  • Peeling enzymatyczny Hydrain3Hialuro
Kosmetyki wraz z opisem możecie obejrzeć na stronie Dermedic.

Jak widać, jest o co grać ;)

 Regulamin:

  • Organizatorami konkursu jest właścicielka bloga kascysko.blogspot.com oraz firma Dermedic.
  • Warunkiem koniecznym do wzięcia udziału jest publiczne obserwowanie w/w bloga (1 los) lub polubienie jego fanpage (1 los), ponadto polubienie fanpage Dermedic oraz wypełnienie PEŁNEGO szablonu zgłoszenia (wraz z odpowiedzią na pytanie konkursowe)  i pozostawienie go w komentarzu pod tym postem.
  • Wysyłka na terenie Polski.
  • Koszty wysyłki pokrywa organizator.
  • Rozdanie trwa od 13 listopada 2013 roku do 4 grudnia 2013 roku do godziny 23:59.
  • Wyniki zostaną opublikowane w ciągu tygodnia od zakończenia konkursu.
  • Nagrody, w liczbie 3, zostaną przyznane: I - najlepszej odpowiedzi, II i III - rozlosowane wśród pozostałych uczestników spełniających kryteria.
  • Po opublikowaniu wyników zwycięzca ma 3 dni (72 h) na przesłanie danych adresowych - w przeciwnym wypadku wybrany będzie nowy zwycięzca.
  • Pytanie konkursowe: Podpowiedź mi, w jaki sposób mam uczcić swój blogowy jubileusz, dysponując kwotą 100 zł na ten cel ;)
  • Dodatkowe losy przyznawane są za:

  1. Odpowiednio: polubienie FB w/w bloga lub publiczne obserwowanie: po 1 losie.
  2. Opublikowanie posta z linkiem do rozdania na FB: 1 los.
  3. Dodanie bloga do blogrolla: 2 losy.
  4. Notka z linkiem do rozdania: 2 losy.
  5. Dodanie banera z linkiem do rozdania na głównej stronie bloga: 3 losy.

  • Maksymalnie można zebrać 10 losów.
  • Szablon zgłoszenia:
Obserwuję jako:
Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska):

Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska):
e-mail:

Odpowiedź:
Link do posta na FB: tak/nie (link)
Blogroll: tak/nie (link)
Notka: tak/nie (link)
Baner: tak/nie(link)


  • Zgłoszenie do konkursu oznacza akceptację niniejszego regulaminu oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 pozycja 883).
  • Rozdanie nie podlega Ustawie z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004 roku Nr 4 poz. 27 z późniejszymi zmianami).
Zapraszam do udziału i wszystkim życzę powodzenia ;)



41 komentarzy:

  1. Obserwuję jako: Marta Te
    Obserwuję bloga na FB jako: Marta T.
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Marta T.
    e-mail: martate22@wp.pl
    Odpowiedź: Najlepiej zrób coś dla siebie. Idź do kosmetyczki np. na zdobienie pazurków, hennę na brwi, jakiś drobny zabieg typu masaż, maseczka lub na wszystko razem:) Tak na marginesie to chodzi za mną doklejenie rzęs metodą 1:1, ale to ponad stówę kosztuje, więc nie mogę tego Tobie zaproponować. A jeśli nie lubisz chodzić do kosmetyczki to zagraj w Lotto. Za całą stówę, a co! Jest przecież okazja, żeby zaszaleć. A nóż się poszczęści i rozmnoży ta stówewczka.:)
    Link do posta na FB:nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję bloga jako: Blondii
    Obserwuję na fb jako: My Little World
    Obserwuję Dermedic na fb jako: My Little World
    mail: kinga.wojcik.90@gmail.com
    Odpowiedź: Ja proponuje Ci kupić bilet, wsiąść w pociąg i odwiedzić osobę z którą masz dobry kontakt, a którą poznałaś właśnie dzięki temu, że prowadzisz bloga :D
    Ten kontakt z ludźmi, którzy doceniają to co robisz i kochają to samo co Ty jest wspaniały:)
    Blogroll - tak
    notka, baner - nie

    Pozdrawiam! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Poprawa: blogroll - nie
      Baner - tak :)

      Usuń
  3. Obserwuję jako: Anna Frąckowiak
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Anna Frąckowiak
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Anna Frąckowiak
    e-mail: apetytnastyl.blog@gmail.com
    Odpowiedź: Proponuję kupić tyle kosmetyków, na ile wystarczy funduszy, ale mają to być kosmetyki z pierwszych wpisów na blogu.
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Milena M
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Milena Mn
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Milena Mn
    e-mail: millena90m@gmail.com
    Odpowiedź: Proponuję zaszaleć i kupić coś np z kosmetyków na co do tej pory było ci żal wydawać takiej kwoty ;)
    Link do posta na FB: https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/604345586291018
    Baner: http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: time4yourbeauty
    Obserwuję bloga na FB jako time4yourbeauty.blogspot.com
    Obserwuję Dermedic na FB jako time4yourbeauty.blogspot.com
    e-mail:womanworld@time4yourbeauty
    Odpowiedź: Sama pewnie wydałabym całą kwotę na..kosmetyki:P Ale Tobie proponowałabym np. zainwestowanie tych pieniędzy w bloga, chociażby poprzez zakup programu graficznego, obrazków, które pełniłyby rolę tła,itp.
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak: http://time4yourbeauty.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Agata N
    Obserwuję bloga na FB jako Agata N.
    Obserwuję Dermedic na FB jako Agata N.
    e-mail: feya @ interia.pl
    Odpowiedź: proponuję 33% tej kwoty wykorzystać na zakupy kosmetyczne (w końcu dzięki temu blog się rozwinie - będzie co recenzować :D), kolejne 33% wydać na jakiś relaks i nagrodę na Ciebie - np. masaż czy inny przyjemny zabieg w tej kwocie, a pozostałe 34% zainwestować w bloga (powinno wystarczyć np. na roczny abonament za własny serwer : )).
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Stella Karen
    Na facebooku jako: Kamila S
    Obserwuję Dermedic na facebooku jako: Kamila S.
    E-mail: karenvonhelvete@gmail.com
    Odpowiedź: A może...własna domena ? Wiem że to trochę szaleństwo, dużo z tym roboty itd. ale wydaje mi się, że Twój blog jest tak wartościowy, że warto żebyś zaczęła na nim trochę zarabiać ? Od dwóch lat przekazujesz nam swoją wiedzę za pośrednictwem bloggera, może warto "pójść na swoje" ;) Na najbliższy rok kwota 100 zł powinna wystarczyć. No i przecież nie musisz od razu przenosić tam wszystkich postów, tylko zrobić taki "nowy początek", już na swoim ^^
    Link do posta na Facebooku: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. aaaach pomyłka! Na facebooku obserwuję jako: Róża R.
      Obserwuję Dermedic na Facebooku jako: Róża R.
      Zapomniałam, że wczoraj zmieniłam sobie imię i nazwisko ;P

      Usuń
  8. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Matiasmith
    Obserwuję bloga na FB jako:Mati S
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Mati S.
    e-mail: mati.smith1987@o2.pl
    Odpowiedź: Wydaj na to na co byś nigdy takiej sumy nie wydała :):):)
    Link do posta na FB:tak
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Anna Pe
    Obserwuję bloga na FB jako: Anna P
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Anna P
    e-mail: anka8604@gmail.com
    Odpowiedź: Proponuję zakupić książkę dobrego blogera (np. Kominka) o magii blogowania i dobre wino by mieć co popijać podczas jej czytania :)
    Link do posta na FB: tak, link: https://www.facebook.com/anka8604/posts/10202480926693490
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Natasha
    Obserwuję bloga na FB jako (Aleksandra P.):
    Obserwuję Dermedic na FB jako (Aleksandra P.):
    e-mail: aleksandra.pienkps@gmail.com
    Odpowiedź: Z okazji jubileuszu zrób coś komletnie nie kosmetycznego - kup ksiązkę, ugotuj coś (może jakieś zdrowe danie?), wybierz się do kina, albo po prostu wsiądź w byle jaki pociąg (oczywiście patrząc na ceny biletów) i zwiedź jakiejś miejsce, w którym jeszcze nie byłaś :)

    Link do posta na FB: tak - https://www.facebook.com/CzytelniczeZycie?ref=hl#!/CzytelniczeZycie/posts/2
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak - http://czytelnicze-zycie.blogspot.com/p/konkursy.html

    OdpowiedzUsuń
  12. Gratuluje :)
    Obserwuję jako: Basia Smoter
    Obserwuję bloga na FB jako Basia Smoter
    Obserwuję Dermedic na FB jako Basia Smoter
    Odpowiedź:Nie wydaj tego na kosmetyki bo je zużyjesz i nie będziesz miała pamiątki:) Polecam kupić sobie jakąś biżuterię którą będziesz wkładała zawsze kiedy CI się nie będzie chciało nic tu pisać:) A gdy się na nią popatrzysz przypomnisz sobie, że jest dla kogo wyskrobać tu linka zdań:)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: agnieszkazg
    Obserwuję bloga na FB jako: Agnieszka I.
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Agnieszka I.
    e-mail: agoooooosia@gmail.com
    Odpowiedź: Hmm.. a może kup za te 100zł jakieś fajowe kosmetyki, które ucieszyłyby kilka dziewczyn z biednych rodzin i podaruj im w ramach prezentu na Mikołajki/Święta? One będą miały mega radochę, a Ty będziesz miała dobry uczynek na koncie i na pewno satysfakcję za swojego czynu :).
    Link do posta na FB: tak, https://www.facebook.com/agnieszkazg/posts/10201841256746562
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Mariska
    Obserwuję bloga na FB jako Anita S
    Obserwuję Dermedic na FB jako Anita S
    e-mail: anitasadlo@interia.pl
    Odpowiedź: Myślę, że możesz kupić jakieś drobiazgi i zorganizować post, iż pierwsze np. 20 / 50 osób, które się zgłoszą, otrzymają upominek - nie dość, że Twój blog zyska, to i nowe osoby będą cieszyć się z niespodzianki :)
    Link do posta na FB: tak https://www.facebook.com/anitkaaaaa/posts/758317227517006
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak www.psychodelax3.blogspot.com na dole strony

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Pauline W
    Obserwuję bloga na FB jako : Paulina W
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Paulina W
    e-mail: trueedreaams@gmail,com
    Odpowiedź:
    Kup coś, co kojarzy Ci się z początkiem Twojej przygody z bloggowaniem, np. kosmetyk z pierwszej recenzji, a to co Ci zostanie wydaj na co chcesz ;D
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll:nie
    Notka: nie
    Baner: tak - loveandvanillascent.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: zaplatane siostry
    Obserwuję bloga na FB jako: Jolanta H.
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Jolana H.
    e-mail: zaplatanesiostry@gmail.com
    Odpowiedź: Kup tyle karmy dla kotów, ile w 100zł się zmieści i zanieś do małego, zapomnianego schroniska. Później wróć i obserwuj jak słodko się zaokrągliły (tak, mam manie na punkcie grubych kotów :))
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: tak splociki.blogspot.com (rozwija się)
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: KAsia Sobczyk
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Katarzyna S.
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska):Katarzyna S.
    e-mail:kasia@alefajnie.pl
    Odpowiedź: Zaproś najfajniejszych znajomych, kup dla wszystkich dobry humor i dużo, dużo uśmiechu, może jakiś abonament na dobre wspomnienia? A za resztę, która zostanie zafunduj sobie wielką, piękną naklejkę/tapetę na ścianie, z motywem, który każdego dnia będzie Cię wprawiał w dobry nastrój...Ja np. budzę się co rano w Paryżu i wierz mi, dzięki temu wstaję z łóżka prawą nogą:P
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: skinnymuse
    Obserwuję bloga na FB jako Justyna W.
    Obserwuję Dermedic na FB jako Justyna W
    e-mail: skinnymuse@gmail.com
    Odpowiedź: Ja proponuję zrobić "dzień dla siebie". Zostać tego dnia w domu, kupić dobre wino, spędzić pół dnia w piżamie, upiec pyszne ciasto, włączyć ulubioną muzykę i w takim towarzystwie przejrzeć całe archiwum bloga. Poczytać swoje ulubione wpisy, poprawić humor miłymi komentarzami, może zrobić jakieś drobne zmiany w wyglądzie, zaplanować kolejny wpis. A jako prezent na jubileusz przejrzeć ulubione sklepy internetowe i kupić jakąś drobnostkę, ot tak, na poprawę humoru :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: -
    Obserwuję bloga na FB jako Asia M.:
    Obserwuję Dermedic na FB jako Asia M.
    e-mail: asia.mi2@wp.pl
    Odpowiedź: Na pewno nie zaproponuję kupna kosmetyków-w tym nie ma nic aż tak wyjątkowego, nadzwyczajnego. Trzeba zrobić coś o czym zawsze marzysz, co kiedyś chciałaś zrobić a nie miałaś czasu, pieniędzy. Może jakiś karnet na basen lub siłownię-tam gdzie będziesz mogła spędzić czas miło i gdzie będziesz mogła się zrelaksować. Wizyta u kosmetyczki albo masażysty-po tylu obowiązkach na pewno jesteś wyczerpana a takie czynności na pewno pomogą Ci się zrelaksować ;)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Anna polonek ;p
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Anna P
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Anna P
    e-mail: ANECZKA233_1990@o2.pl
    Odpowiedź: Proponuje Ci droga Kasiu wydac pieniazki na.... wieczor pelen wrazen ze znajomymi ;D
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Link do posta na FB: tak

      Usuń
  21. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Princessa Egoistka
    Obserwuję bloga na FB jako: Wioleta R.
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Wioleta R.
    e-mail: wiola606@vp.pl
    Odpowiedź: Jeżeli masz duszę hazardzistki i lubisz ryzyko udaj się do najbliższego klubu i zagraj za całą sumę na automatach do gier. Bo wiedz, że cza­sami war­to zag­rać va bank :)
    Link do posta na FB: tak https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=323450647798129&id=170692736407255
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak/nie(link)

    OdpowiedzUsuń
  23. Odpowiedź: wybrać procedurę spa i napisać recenzję:)
    Obserwuję jako: Kseniya Gatalskaya
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Ja Lesley
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Ja Lesley
    e-mail: ksgatalskaya@gmail.com
    Link do posta na FB: tak/nie (link) tak https://www.facebook.com/ja.lesley.9/posts/1385634495016125
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Magdalena N.
    Obserwuję bloga na FB jako 30plus Beauty blog
    Obserwuję Dermedic na FB jako 30plus Beauty blog
    e-mail: 30plusblog@gmail.com
    Odpowiedź: Uważam, iż tą kwotę powinnaś przeznaczyć na siebie, spędzenie miło wieczoru. Spotkać się przyjaciółmi i wyjść na jakieś dobre jedzenie, w jakieś miłe miejsce. Albo kupić szampana i popijać go w wannie :D
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: tak http://30plusbeautyblog.blogspot.com/
    Notka: nie
    Baner: tak http://30plusbeautyblog.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Wiedźma
    Obserwuję bloga na FB jako Anula W. (https://www.facebook.com/anula.wawrzyniak)
    Obserwuję Dermedic na FB jako Anula W.
    e-mail: anulawawrzyniak@gmail.com

    Odpowiedź:

    Jubileusze fajnie jest uczcić, robiąc coś dobrego nie tylko dla siebie, ale i dla świata, w którym się funkcjonuje.
    Idealna okazja nadarza się właśnie teraz - na przełomie jesieni i zimy. 100 złotych warto wydać na... Szlachetną Paczkę. Niby nic, dziesięć dyszek, ale dla ludzi objętych pomocą Sz.P. może to być majątek.
    Kup coś fajnego albo przekaż pieniądze wolontariuszom - możesz pomóc konkretnym ludziom, a sama na długo zachowasz wrażenie, że uczciłaś swój jubileusz w bardzo piękny i szlachetny sposób. :)

    Pozdrawiam!
    Anula

    Link do posta na FB: tak (https://www.facebook.com/anula.wawrzyniak/posts/10202320736006988)
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: LadyGryf
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Paulina Julia J.
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Paulina Julia J.
    e-mail: ladygryf@vp.pl
    Odpowiedź: Może jestem dziecinna, ale wyszłabym i zjadła wielki pucharek lodów w jakiejś fajnej kawiarni :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Justyna K
    Obserwuję bloga na FB jako: Justyna K
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Justyna K
    e-mail: sonriente91@gmail.com
    Odpowiedź: powinnaś przeznaczyć te pieniądze na coś dla siebie, coś co lubisz np jakieś dobre jedzonko lub kosmetyki, albo poczekaj na wyprzedaż poświąteczna i kup jakiś fajny ciuszek w galerii :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak http://dziesiec-stron-swiata.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: deedee_1
    Obserwuję bloga na FB jako: Dee Dee
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Dee Dee
    e-mail: marti8991@gmail.com
    Odpowiedź: Wydaj to na relaks :D Możesz iść do kina lub teatru, umówić się masaż, zaszaleć kupując zdrapki za całą to sumę (jak szaleć to szaleć :)) Możesz też pomóc innym np. kupić w tej cenie karmę dla psów i przekazać ją schronisku.
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Zielona Herbata
    Obserwuję bloga na FB jako: Marcelina D.
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Marcelina D.
    e-mail: velikanka1312@gmail.com
    Odpowiedź: Jako że jubileusz nie zdarza się co dzień, postaw na spędzenie tego dnia w sposób zupełnie różny od tego, co robisz zwykle. Korci się, by spróbować tajskiej kuchni, pościgać się na gokartach czy może zrobić czekoladową maseczkę u kosmetyczki, ale wahasz się, bo a nuż okaże się niewypałem, a zapłacić i tak trzeba? Odważ się. Jedno jest pewne - jubileusz przejdzie do historii jako dzień wyjątkowy. Powiem więcej, zaproś przyjaciółkę/chłopaka/męża/mamę, a jubileusz zostanie zapamiętany podwójnie. :)

    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Kamila Lyll
    Obserwuję bloga na FB jako: nie
    Obserwuję Dermedic na FB jako: Świat Lyll
    e-mail: lylleill.lys@gmail.com
    Odpowiedź: Aby było tak niekosmetycznie to mogłabyś przeznaczyć te 100zł na masaż (odprężysz się i zrelaksujesz) oraz jakiś zabieg na twarz - np. maseczkę, ewentualnie po masażu iść do kina na film na który masz ochotę :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: tak (hyyp://swiat-lyll.blogspot.com)
    Notka: nie
    Baner: tak (http://swiat-lyll.blogspot.com)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Gilgotki
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Natalia k.
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Natalia k.
    e-mail: placki.ziemniaczane@gmail.com
    Odpowiedź: PIZZA! Zamów pizzę w wersji deluxe :D
    Link do posta na FB: tak https://www.facebook.com/natalia.konkursowo/posts/473054629472170
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: idealna
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Agnieszka MT
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): Agnieszka MT
    e-mail: agamostes@gmail.com
    Odpowiedź: na zasadzie, że gdy się dzieli to się mnoży - zaproś najlepszą przyjaciółkę na najlepsze ciacho i kawę na świecie, a później idźcie razem na masaż albo do nail baru :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: tak http://id-ealna.blogspot.com/
    Notka: tak http://id-ealna.blogspot.com/2013/12/rozdanie-u-kascysko.html
    Baner: tak http://id-ealna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Anna WIerzbowiecka
    Obserwuję bloga na FB jako Anna W.
    Obserwuję Dermedic na FB jako Anna W.
    e-mail: wierzbowiecka.anna@vp.pl
    Odpowiedź:W życiu liczy się tylko konkret! Urodziny- trzeba je zapamiętać, aby było później co wspominać;) Zapomnij o prawdziwych problemach, które są raczej wyzwaniami i zadaniami które w taki czy inny sposób trzeba przejść.
    Konkret – czyli kupno dobrego wina (z jakiejś małej winiarni, robionego z duszą), aby uczcić Twoje święto;
    Konkret – czyli wypad na prawdziwą kawę porządnie zaparzoną i przyrządzoną z sercem, a do niej aromatyczne ciacho, które przywoła piękno urodzinowego dnia;
    Konkret – czyli wspólne gotowanie z ukochanymi przyjaciółmi, czegoś wymagającego dużego zaangażowania intelektualnego i fizycznego, czegoś nowego i fantazyjnego.
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Agata
    Obserwuję bloga na FB jako Agata Z
    Obserwuję Dermedic na FB jako Agata Z
    e-mail: zetkaaa@interia.pl
    Odpowiedź:
    Jak Jubileusz to musi być prezent :) Najlepiej nowy ciuch - pierwsze 50 zł
    Jak Jubileusz to musi być i ciacho i pyszna kawa :) - 20 zł
    Jak Jubileusz to musi być świętowanie i relax: kulki do kąpieli + butelka wina: 30 zł
    A więc podsumowując rano zakupy, później kawka a wieczorem odpoczynek w wannie z lampką wina :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: nie

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Marcepanka
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): -
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska): -
    e-mail: damskakosmetyczka@op.pl
    Odpowiedź: Zaszalej ! Jeśli jest coś, o czym od dawna marzyłaś to zrób to, należy Ci się ! W końcu do odważnych świat należy :)
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: tak http://marcepanka.blogspot.com/
    Notka: nie
    Baner: tak http://marcepanka.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: Adrianna S.
    Obserwuję bloga na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska):j.w.
    Obserwuję Dermedic na FB jako (imię i pierwsza litera nazwiska):j.w
    e-mail:adusia2020@wp.pl
    Odpowiedź:
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll:nie
    Notka:nie
    Baner: nie
    Odpowiedź: Myslę, że dobrym pomysłem może być udanie sie do kosmetyczki, która się tobą zajmie i bedziesz mogła poczuć sie rozpieszczana ;) Nic innego nie przychodzi mi do głowy, w końcu to druga rocznica tego bloga ;)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: dobiezka
    Obserwuję bloga na FB jako Marta D.
    Obserwuję Dermedic na FB jako Marta D.
    e-mail: dobiezka@o2.pl
    Odpowiedź: Upiec ogromnego torta i poczęstować swoich kochanych obserwatorów :D
    Link do posta na FB: nie
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Baner: tak http://wlosowomi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako:anna sikora
    Obserwuję bloga na FB jako: Ania S.
    Obserwuję Dermedic na FB jako:Ania S.
    e-mail:sikorka1111@gmail.com
    Odpowiedź: pospać sobie do południa, popołudniu pyszna kawa i ciasto z przyjaciółmi a wieczorkiem wypad na orzeźwiającego drinka - po tak przyjemnie spędzonym dniu pomysłów na dalsze prowadzeni bloga z pewnością nie zabraknie
    Link do posta na FB: tnie
    Blogroll: nie
    Notka:nie
    Baner: tak/nie(link)

    OdpowiedzUsuń

Szablon dopasowała Karolina Gie